Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2016

MID YEAR SALE

Imej
Hi kesayangan! Bermula 20 Mei ini hingga 20 Jun 2016, sukacitanya kami akan adakan Jualan Pertengahan Tahun (seperti biasa) di Kedai Buku Terfaktab, Shah Alam (waze Terfaktab untuk cari lokasi) dan di webshop kami www.terfaktab.com
Ya, korang tak salah tengok. Diskaun sehingga 50% di Kedai Buku Terfaktab untuk buku-buku terbitan Terfaktab.
Senang cakap, kami dah gila, jadi kami jual harga gerila!
Jadi jom datang kedai buku kami atau kalau jauh nak datang, beli online kan mudah?
Sebarkan ke kawan-kawan dan kesayangan yang lain ya! Yomked 😘

LVOE Goodie Bag

Imej
Hi LVOE lovers. Untuk pembelian buku LVOE atau pembelian RM100 ke atas buku Terfaktab akan dapat this goodie bag.

Cuma, we all minta maaf sangat-sangat 🙏🙏 sebab this lovely bag siap lambat. Yang dah beli LVOE nak bag ni, just datang ke booth kami and show ur reciept.

We will give this lovely bag starting tomorrow. Hopefully you guys like it and come to our booth. See ya 😘