Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2015

Berita Terkini

Imej
Kami mahu awak, menulis untuk kami!

 Jumpa di sana guys!

 Tawaran sehingga 31 Januari 2015!!
Untuk keselesaan dan kemesraan korang bersama.

Rezeki

Wow. Pejam celik banyak kali, dah 2015 rupanya.

Dalam satu tahun lepas yang cepat, aku rasa aku paling banyak belajar untuk memberi dan menerima. Ada benda yang boleh buat aku gembira, ada benda yang boleh buat aku kecewa. Tak selalunya aku akan berduka, tak semua masa aku gembira. I guess that's life, isn't it? Always letting you down, the moment kau rasa ah fak aku nak give up dengan dunia, all of sudden dunia bagi kau hadiah coklat. Iya, bahagia itu datang selalunya bila kau tak pinta. Rezeki itu selalunya datang bila kau tak mencari. 
Sebab tu namanya rezeki. Yang kau usaha pastu dapat tu balasan. Buat usaha baik, dapat la usaha baik, tapi kalau dunia tetiba rasa nak jadi palat masa tu, kalau rezeki masa tu tak ada, usaha la kuat mana pun, memang tak kemana. Sebab tu kalau hilang barang ke, tak dapat offer job ke, orang selalu cakap - takde rezeki.
Sistem rezeki ni boleh aplikasi dalam jodoh tak kau rasa? Bertahun couple pun break jugak sudahnya. Ada yang lagi drama, dah …